Mukava, että piipahdit kyläilemään Villa Calaverassa! Tässä blogissa valokuvat ja tekstit ovat käsialaani ja rakkaudella tehtyjä, ethän kopioi niitä ilman lupaa. Tervetuloa raottamaan pääkalloverhoja, astu peremmälle!

perjantai 23. elokuuta 2013

Hattukarnevaalit!

Kun väki on poissa, kissat hyppii pöydillä, vai miten se meni? Entä kun ne tulee takaisin, silloin ainakin Villa Calaverassa juhlitaan ja ihmetellään ryöstösaalista!

En ole jaksanut kauheasti keskittyä talon remonttiin ja omaan nukkekotifilosofiaani kuuluu, että keskeneräistä asuntoa ei voi kalustaa. Nyyh! Typerää, tiedän. Voihan niitä tehdä vaikka jemmaan? E-hei, en voi. En pysty ennen kuin talo on valmis! Olen silti viime päivät tehnyt paljon erilaisia juttuja, mm. arkkuja, hattuja, väännellyt henkareita ja kaikkea muuta ihanaa pientä. Ainoa vain, että niitä tulee herkästi ylitse oman tarpeen! 

Olen aina rakastanut pirttipöytiä ja olen haaveillut kauan sellaisien oikeaoppisesta tekemisestä. Otinpa sitten biltema-tikut sekä jiirisakset kätösiini (jess, jiirisakset! Ostin sellaiset menneellä viikolla ja en ymmärrä miten olen pärjännyt ilman) ja rupesin naps-naps-leikkelemään lautoja. Ja kah, niin syntyi pirttipöytiä. Oikein useammat kappaleet!

Tein niitä jopa neljät, eri värisinä ja koska ne on lundby-kokoa (ei tule kiusausta jemmata omaan taloon, sillä sinne ei sovi pirttikalusto) niin laitoin facebookissa nukkekotikirpparille myyntiin. Äitini on kova tekemään sinne kaikkea kivaa ja hän osaltaan on tartuttanut kirppiskuumeen minuun. Suunniteltiin, että ensi vuonna voisimme mennä markkinoille rikastuttamaan nukkekotivalikoimaa ja samalla toki hakemaan itselle kaikkea mukavaa. Tuleva vuosi, tule jo!

Ne hatut!


Pirttikalustojen lisäksi suurena intohimonani on viimeaikoina ollut laatikot sekä hatut. Siis hatut! Olen kiertänyt ympäri Helsinkiä etsimässä höyheniä ja leikitellyt hattuideoilla. Hattuja! Leikitään, että nämä on Hidalgon ja kumppaneiden ryöstösaaliita, ne tuli tänään takaisin kotiin meriltä ja huomenna ne jatkaa remppaa. Jos jaksavat? Meriltä paluuhan tarkoittaa luonnollisesti armottomia juhlia, kosteita sellaisia...


Hidalgo hörppii terätettyä maitoa

Mukkelis-makkelis! Kaikille huolestuneille tiedoksi, että Irinalla on känni-tuuria ja ei ole (vielä) loukannut itseään ;D Ehkä on tullut jälleen muutama otettua liikaa. Onhan se kivaa, että miehet tuo uutta rommilaatua meren tuolta puolen!


Tälläisiä aarteita Anastasiya on bongannut ryöstösaaliin seasta. Ja näitä on paljon!

 Burlesque? Anastasiya sanoo ei kiitos moiselle hienostelulle!

Hups, kuka sammutti valot?

Aivan liian naisellinen!

Muutkin innostuivat kokeilemaan hattuja.


 Mikä myssy! Ja kultainen sellainen. Irinalla on meikki hieman levinnyt illan saatossa :D


Irina tykästyi tähän hattuun.

Hidalgo yritti pelastaa äijän maineensa kokeiltuaan ensin kellertävää daamien hattua. Luonnollisesti tämä ei ole myöskään miesten hattu...


Mutta mitäs sieltä hattujen alta löytyikään? Vihdoinkin jotain Anastasiyan mieleen!Rouva Salaperäinen! Kauniit naamiot löytyi ja Anastasiyan on pakko saada lisää, nämä hän pitää! Laitetaan mies asialle, jospa seuraavalla kerralla löytyisi teatteritavaroita rahtaava alus ;)

3 kommenttia:

  1. Hih hih...on upeita hattuja...ja ennen kaikkea ihania kuvia.... Miun täytyy tunnustaa, että miun ol pakko kopsata hiirulaisen reikä omaan portaikkooni. Se oli jotenkii niin ihku .. Ja kun öitee vielä ol just tuonu miulle pikkuruisen tuliaiseksi. Miulla se todin on rotankolo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, mukava kuulla, että sait inspiraation täältä! Minulta puuttuu tosin se hiiri vielä, jahka saan huomenna laitettua lankut lattiaan niin päästän juustoviiksen valloilleen :)

      Poista