Mukava, että piipahdit kyläilemään Villa Calaverassa! Tässä blogissa valokuvat ja tekstit ovat käsialaani ja rakkaudella tehtyjä, ethän kopioi niitä ilman lupaa. Tervetuloa raottamaan pääkalloverhoja, astu peremmälle!

lauantai 7. syyskuuta 2013

Makuuhuoneen remontti alkaa

Nyt alkaa kerääntymään niin paljon ihania pikku esineitä, että on ihan pakko saada makuuhuonetta laitettua. Työkiireet painavat melkoisesti ja monena aamuna suorastaan pakahdun askartelusyyhytykseen. Kun ei ehdi, ei ehdi.

Ennen kuin aloitan itse remontista jutustelun, minulla oli syntymäpäivät menneellä viikolla. Sain lahjaksi työkavereiltani lahjakortin Hobbypointiin! Ihan mahtavaa! Menen maanantaina törsäämään rahani sinne ja saapi nähdä mitä sieltä tarttuu mukaan. En ole ikinä käynyt siellä, mutta kuvailujen perusteella se vaikuttasi olevan minimaailman "Ikea". Kolmessa kerroksessa (Kampissa). Kehoitus oli, että varaan useamman tunnin siellä vierailuun. Huh, en malta odottaa!

Joten suunnittelun tasolla olen valitettavasti ollut lähes koko viikon työkiireiden vuoksi, mutta vihdoinkin olen päässyt ainakin aloittamaan. Ajatuksena on ollut tähän taloon tehdä vain yksi makuuhuone, ja se olisi naisille. Sen viereen tulee "toimisto" ja ullakon toiseen osaan mahdollisesti miesten makuusijat. Niiden kohtalosta päätän myöhemmin, nyt remontoidaan yläkertaa, jee!

Remontti alkaa...


Ensin tietysti aloitin lattiasta. Oli muuten haasteellista saada väliseinän ruuvit irti, ainakin se taaimmainen, koska ullakon katto oli todella matalalla siinä kohtaa. Työn ja tuskan kanssa...Pistin bilteman tikkuja (taas) lattiaan. Ne on superkäteviä!Sitten tulostin tarkoitukseen sovivaa tapettia. Halusin makuuhuoneen olevan romanttinen ja ällön imelä, naisellinen ja kaunis.

 
Tarkoituksena olisi tehdä tapetin ja paneelin yhdistelmä. Paloja yhdistellen, saapi nähdä miten onnistun. En ole koskaan aikaisemmin tehnyt seinää tulosteesta.

Alla kokonaisuus, mihin makuuhuone tulee sijoittumaan.

Eli keittiön ylle tulee makuuhuone. Keittiön vasemmalla puolella on se aula portaikon kera.

Tähän täytynee tältä päivältä lopettaa. Huomenna pääsen maalaamaan lattiaa sekä suunnittelemaan seiniä paremmin. Ehkä aika riittää myös takan tekemiseen? Sellaisen ajattelin tehdä lämmittämään kaunottarien varpaita.

Mutta hmmm... 


Hidalgo ei lakkaa toivomasta.

2 kommenttia:

 1. Ihana tää sun merirosvo-nukkekoti! Oon ite haaveillu myös tekeväni jotain tällaista mutta ei ole koskaan aikaa... Ehkä sitten eläkkeellä :D Mutta onneksi löysin tämän sun blogin niin nyt voin edes kattoa kun joku tekee tämmöstä mun unelmien nukketaloa! Älä ota tätä painostuksena mutta tee äkkiä lisää huoneita ja ota lisää kuvia että saan ihastella niitä! :D
  -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) En todella meinaa ottaa paineita, tämä tapahtuu omalla painollaan. Toki tekisin jatkuvasti kaikkea uutta, jos olisi aikaa enemmän :P

   Poista