Mukava, että piipahdit kyläilemään Villa Calaverassa! Tässä blogissa valokuvat ja tekstit ovat käsialaani ja rakkaudella tehtyjä, ethän kopioi niitä ilman lupaa. Tervetuloa raottamaan pääkalloverhoja, astu peremmälle!

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Tien päätös Villa Calaveralle

Kun luopuu vanhasta, saa uutta tilalle. Villa Calaveran remontointi on ollut jäissä jo lähes vuoden ja tein päätöksen luopua talosa. Talo on nyt saanut uuden omistajan ja jännittyneenä odotan uutisia mitä kaikkea ihanaa talo tulee kohtaamaan uusien asukkaiden käsissä. Merirosvot häädettiin ja he joutuivat kohtaamaan lain kivisen kouran ja loppu onkin historiaa...

Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Vaikka haikealla mielellä olen jättänyt Villa Calaveran taakseni, tuntemani haikeuden hyvittää suuri innostus uutta projektia kohtaan. Château de Gödin on alkanut hahmottua uudessa blogissa ja tervetuloa sinne kurkkimaan miten talo rakentuu alusta alkaen. Ehkä liiankin kunniainhimoista näillä tietotaidoilla rakentaa taloa, mutta saan itselleni sellaisen linnan, mistä olen haaveillut jo kymmenisen vuotta, ellen enemmän. Ja tekemisen ilo on se paras juttu ja tahtoisin jakaa sen teidän kanssa :)

Kiitos kaikille Villa Calaveraa seuranneille. Yksi tarina päättyy mutta toinen tarina jatkuu Ranskassa 1800-luvun loppupuoliskolla. Muuan hovikuningatar on kauhistuttanut Ranskan hovia jo vuosisatojen ajan ja nyt on aika rakennuttaa arvoisensa asunto.

Tervetuloa uuteen nukketoloblogiini Château de Gödin (godinlinna.blogspot.fi) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti